Open Air

Sensei

3. august 2019.

Lørdag d. 3. august og 10 august

11. august

Kl 12:00

Holder vi Open Air i Mindeparken sammen med Taekwondo, Aikido og Arnis

 

Kom og prøv at være med til at træne noget andet kampsport og også at vise vores egen frem.

OPENAIR 2019
Kampkunst under åben himmel

Henover sommeren vil vi give interesserede mulighed for, at stifte bekendtskab med 7 forskellige kampkunst discipliner.

Asiatisk kampsport er tosidigt; fysisk og mentalt. Den fysiske del kommer til udtryk gennem spark, slag, stød, låse og kast udført under træning eller i sparringskamp, selvforsvarsteknikker og regulær konditions- og styrketræning. Den mentale del opøves gennem fastholdelse af koncentration, åndedrætsøvelser, meditation og ro. Den fysiske og mentale træning giver udøveren styrken til at bevare overblikket i vanskelige situationer, samt overskud til at møde andre mennesker fordomsløst og med imødekommenhed.

Kampsport krydser grænser mellem køn, alder og kulturer, og vi lærer at udvise respekt overfor andre mennesker og det rum vi befinder os i. Under træningen kommer det til udtryk ved, at vi hilser på hinanden og instruktøren, og efter træning eller en krævende kamp eller øvelse udtrykker vi på forskellig vis påskønnelse for den gensidige oplevelse.

Kampsport undervises i hold og er således en meget social begivenhed, hvor vi i fællesskab opøver vore færdigheder. Men selve disciplinen er i sig selv meget individuel, og uanset hvor højt eller langt man er nået handler asiatisk kampsport altid om at nå længere end sig selv.

Kom og prøv karate, taekwondo, arnis, kyusho, hapkido, systema og aikido - helt gratis!

Noget for dig?

Hvor:
Mindeparken ved legepladsen

Hvornår:
3. august kl. 12:00-15:00
10. august kl. 12:00-15:00

Aldersgruppe:
Ca. 5-75 år :-)

Pris: Gratis!